Uw bedrijf managen met BRIGHT

BRIGHT Software B.V. ontwikkelt bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in toepassingen voor de agrarische sector. Met onze software en diensten kunnen we onze klanten een oplossing bieden die aansluit bij de dagelijkse praktijk. 

Onze klanten zijn voornamelijk toeleveranciers en afnemers binnen de agrarische sector. Hierbij moet u denken aan veehandelaren, verzamelcentra, integraties, mengvoerbedrijven en mesterijen. Maar ook dierenartspraktijken, slachterijen maken gebruik van BRIGHT.

Totale software oplossing

Door een snel veranderende omgeving is automatisering voor agrarische ondernemers onmisbaar. BRIGHT kent de agrarische sector als geen ander en weet hoe software het beste aansluit bij het werk en het bedrijfsproces. Wij denken met u mee en door samen alle werkzaamheden in kaart te brengen kan BRIGHT een totale software oplossing bieden.

Over BRIGHT Voor wie? Maatwerk

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright