BRIGHT KAL-Gezondheid App

Als veehouder en integratie bent u verplicht om het medicijngebruik bij uw dieren te registreren. Met het BRIGHT-Gezondheidsregistratie programma is dit makkelijk bij te houden en heeft u zelf ook inzicht in de gezondheid van uw dieren. Het gezondheidsregistratie programma bestaat uit twee onderdelen: BRIGHT Portal Gezondheidsregistratie (voor op de PC) en handheld software.

Het BRIGHT-Portaal is de basis voor uw medicijnregistratie. Hierin wordt namelijk het behandelplan vastgelegd, via RVO automatisch uw aanwezig dieren (stallijst) opgehaald en uiteindelijk worden van alle rondes de behandelingen ook hierin opgeslagen. Het registreren van alle behandelingen vindt uiteindelijk plaats in de applicatie die te gebruiken is op een smartphone of tablet (handheld). Nadat alle instellingen juist zijn in het portaal, kunt u de software voor handheld laten communiceren met het portaal. Zo worden alle gegevens ook naar de handheld gezet. Het communiceren vindt plaats via internet, het communiceren via een kabel aan uw PC is niet meer nodig.

Vervolgens kunt u nu met uw handheld de stal in gaan om uw gebruikte medicijnen te gaan registreren, dit kan zowel voor individuele behandelingen als koppelbehandelingen. Doordat u de diagnose ingeeft, geeft de handheld aan welk medicijn in het behandelplan staat. Daarnaast wordt op basis van de geboortedatum en gewichtstabel de dosering bepaald. 

Het Gezondheidsregistratie programma bevat ook nog een aantal aanvullende functies. Zo kunt u op het moment dat u door de stal loopt gebruik maken van een attentielijst en kunt de historie van een dier opzoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om groepen aan te maken, voor bijvoorbeeld een koppelbehandeling. 

De software is zo gemaakt dat u op een snelle manier uw behandelingen kunt registreren, verschillende instellingen zijn mogelijk voor de verschillende gebruikers. Indien u interesse heeft, of toch nog wat vragen, neem dan contact op met onze helpdesk. 

 

Lees de uitgebreide folder hier

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright