BRIGHT Optimad

De administratie voor u als voerproducent en/of -leverancier komt vaak erg nauwkeurig. BRIGHT heeft speciaal een programma voor u ontworpen om dit zo makkelijk mogelijk te maken: BRIGHT Optimad. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om alle gegevens van bestelling tot facturatie vast te leggen. Omdat de boekhouding geïntegreerd is, kan met één programma de volledige administratie worden gedaan.

Het BRIGHT Optimad programma ondersteunt de verschillende fasen tijdens de productie en verkoop van artikelen. Hieronder een korte beschrijving.

Order invoer
Bestellingen kunnen worden ingevoerd of automatisch worden geregistreerd met het BRIGHT Portal Voerbestel programma. Aanvullende informatie kan worden vastgelegd zoals silo, productiecode, locatie, en toevoegingen. Daarnaast kunt u ook de kortingen/toeslagen en verpakkingseenheid vastleggen.

Productie 
Na de order invoer worden de gegevens doorgestuurd naar de productie waar een order-/pickbon kan worden geprint. De gegevens van de levering worden terug verwerkt aan de hand van de afleverbon.

Labels en samenstelling
Het recept en de labelinformatie van artikelen wordt opgeslagen in de administratie. Dit maakt het mogelijk om verschillende (marge) berekeningen te doen en om de MINAS administratie bij te houden.

Facturering
Verwerkte orders kunnen in het BRIGHT Optimad direct worden gefactureerd. Dit kan per order of in een batch. De layout van de factuur kan vrij worden ingesteld en er is ook een optie tot het maken van een verzamelfactuur.

Boekhouding
BRIGHT heeft in eigen beheer ook een boekhoudprogramma ontwikkeld als onderdeel in BRIGHT Optimad. Dit is inclusief dagboeken, debiteuren, crediteuren, betaling- en incasso module. Ook de boekhoudoverzichten zijn inbegrepen zoals grootboekkaarten, balans en winst/verlies, saldilijsten, openstaande posten etc.

Overig
Naast de standaardfuncties zijn extra functies zoals het maken van statistiekoverzichten, MINAS administratie, vastleggen van contracten ook mogelijk in BRIGHT Optimad.


Informeer naar de mogelijkheden!

 

Lees de uitgebreide folder hier

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright