Maatwerk PC Software

BRIGHT Software levert uitgebreide pc programma's voor de I&R administratie, facturatie en boekhouding. Toch kan het voorkomen dat uw bedrijfsprocessen specifieke functies vereisen in de software. BRIGHT staat dan voor u klaar, want wij kunnen altijd maatwerk modules maken waarmee u de standaard software kunt uitbreiden.

Als voorbeeld moet u denken aan een maatwerkmodule waarmee een grote varkenshandelaar specifieke overzichten en rapportages kan opvragen in BRIGHT Factuur. Deze zijn op aanvraag gemaakt en geven de klant meer inzicht in de financiën.

Naast aanvullende maatwerkmodules, maakt BRIGHT ook compleet nieuwe softwareprogramma's op maat. Als het gaat om de registratie van (dier)gegevens, dan is BRIGHT een betrouwbare partner.

Als maatwerk pc software heeft BRIGHT bijvoorbeeld een programma gemaakt voor de registratie van HB waarden bij kalveren. Na de bloedafname wordt het dier gescand en de waarden worden er in het programma aan toegekend. Per klant is dit programma op maat gemaakt.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright