Maatwerk Portal

Het BRIGHT Portaal is ook in eigen beheer ontwikkeld, dit maakt het mogelijk om hier maatwerkmodules voor te maken. Bepaalde overzichten, rapporten of controlelijsten zijn als maatwerk te integreren in het portaal.

Het maatwerk voor het portaal geldt voor alle onderdelen: de staladministratie, het BKI, de slachtinfo administratie of versturen van berichten via het BRIGHT Portaal.

Naast overzichten kan BRIGHT ook extra functies in het portaal voor u ontwikkelen. Als voorbeeld moet u denken aan het registreren van ijzerwaarden, garantiekalveren of het corrigeren van de kengetallen naar een mestersindex. Voor deze functies worden dan aparte modules gemaakt welke u in de licentie kunt opnemen.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright