BRIGHT Portal BKI

Voor integraties die inzicht willen in de vooruitgang tijdens de mestronde heeft BRIGHT-Software het BKI (Begeleiding Kalveren Informatie) opgezet. Via een eigen portaal op Internet kunnen integraties alle dieren die bij de verschillende mesters staan volgen.

Via het centraal BRIGHT I&R systeem worden de dierstromen beschikbaar in het BKI portaal van de integratie. Dit is inclusief de koppelgegevens, diergegevens, de gewichten etc. Vervolgens kan de veehouder ook inloggen op dit portaal en ziet dan op zijn dashboard zijn dieren staan. De veehouder kan de weekstaten invullen met uitval van dieren, voerleveranties, voerverbruik etc. De begeleider kan deze gegevens volgen en hier tijdens het bezoek op terugkomen.

Aanvullende informatie kan ook automatisch via het portaal worden gekoppeld aan de portalen. Het gaat dan om bijvoorbeeld HB waarden, slachtinformatie en medicijngebruik.

De verschillende gebruikers kunnen inloggen op het portaal, maar hebben verschillende rechten en mogelijkheden. Hieronder een overzicht.

Mogelijkheden voor de veehouder
Naast het invoeren van de weekstaten, heeft de veehouder ook direct volledige toegang tot de gegevens van de dieren, voeropname, afwijking t.o.v. voercurve, slachtinfo, kengetallen, etc.

Mogelijkheden voor de begeleider
De begeleider kan snel en eenvoudig via zijn dashboard van al zijn bedrijven inzien welke koppels aandacht behoeven, bijvoorbeeld vanwege uitval of vanwege een afwijking t.o.v. de voercurve, bloeduitslagen, etc. De begeleider kan ook bezoekverslagen vastleggen en rapporten over bedrijven heen opvragen.

Mogelijkheden voor de integratie
De integratie heeft alle mogelijkheden van voorgaande gebruikers, plus managementoverzichten. Ook is verwerking van de financiele informatie naar een volledig technisch en financieel overzicht mogelijk.

 

Lees de uitgebreide folder hier

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright