BRIGHT Portal Voerbestel

Veehouders willen graag het voer bij hun voerleverancier op ieder willekeurig moment kunnen bestellen, ook via de smartphone. Voerleveranciers willen graag de bestellingen geautomatiseerd worden ingevoerd voor verwerking. Deze twee wensen zijn bij elkaar gebracht in het BRIGHT Portal Voerbestel.

Voerleveranciers die werken met het BRIGHT Optimad pc programma, kunnen hun klanten een automatisch voerbestel systeem aanbieden. De veehouder kan eenvoudig inloggen op het portaal van de leverancier en zijn bestelling doorgeven. Het BRIGHT Optimad programma haalt deze bestellingen automatisch op en zet deze om in een order om verder verwerkt te worden.

Met het BRIGHT Portal Voerbestel kan de veehouder eenvoudig bestellingen plaatsen aan de hand van een bestelprofiel. Hierbij zijn een aantal standaard instellingen vastgelegd. Per bestelling kan hij het silonummer, toevoegingen of mengingen met andere producten vastleggen.

De voerleverancier de bestellingen automatisch binnen in de administratie. Per klant kan hij aangeven of de klant gebruik wil maken van het BRIGHT Portal Voerbestel systeem. De leverancier kan ook het bestelprofiel aanmaken voor de klant waarbij hij ook aan kan geven welke artikelen de klant kan bestellen die buiten het profiel vallen.

 

Lees de uitgebreide folder hier

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright