Maatwerk Handheld software

Voor mobiele oplossingen op scanners, tablets of smartphones kan BRIGHT u ook ondersteunen met maatwerk. Naast onze standaard handheld software, kan BRIGHT deze ook ontwikkelen op basis van uw eisen en wensen.

Applicaties of apps voor een tablet of smartphone worden steeds gangbaarder. Met name de mogelijkheid om te communiceren op afstand draagt hier aan bij.

Zo heeft BRIGHT een maatwerk programma gemaakt waarmee vanaf een handscanner gegevens kunnen worden gecontroleerd bij het RVO. Via de telefoonkaart met Internet kan de klant dierstatus van gescande nummers ophalen en controleren.

Voor de tablet heeft BRIGHT ook een maatwerk programma gemaakt voor een klauwbekapper. Aan de box waarin de runderen worden gezet om de klauwen te bekappen hangt een tablet. Op deze tablet kan het diernummer worden ingegeven en de behandeling. Zo kan de klauwbekapper een lijst uitdraaien en de historie van het dier bijhouden.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright