BRIGHT KAL-Select  App

De BRIGHT-KAL-Select App is een applicatie ontwikkeld voor Android apparatuur zoals smartphones en tablets. De app wordt door BRIGHT op een smartphone of tablet geïnstalleerd en er wordt een koppeling gemaakt met het BRIGHT I&R programma. Op die manier kan de stallijst van de pc naar de smartphone of tablet worden gestuurd.

Vervolgens staan de diernummers (incl. aanvullende informatie) op de smartphone of  tablet en is het mogelijk om de dieren in de stal uit te zoeken op leeftijd of om dieren te registreren in groepen op basis van werknummer.

Het uitzoeken op leeftijd kan aan de hand van de geboortedatum die bij het diernummer bekend is. Vooraf is het mogelijk om de leeftijdsgroepen te bepalen. Vervolgens kan het werknummer van het dier worden ingetoetst en geeft de smartphone of tablet aan in welke groep hij hoort. Het dier kan dan eventueel gemerkt worden. 

SelectApp

Bij het maken van registratiegroepen kan degene met de smartphone of tablet een nieuwe groep aanmaken voordat hij begint. Vervolgens geeft hij een aantal werknummers in, deze komen in de groep te staan. Is de groep 'vol'? Dan kan men een nieuwe groep aanmaken en verder registreren. Op die manier kunnen dieren bijvoorbeeld gegroepeerd worden voor het transport.

Bel met BRIGHT als u hier meer over wilt weten!

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright