BRIGHT Weeg systeem (Kalveren)

BRIGHT Software levert software voor geavanceerde weeg- en selectieboxen. De weeg systemen voor kalveren zijn aan te sluiten op een pc of laptop met de BRIGHT software. Hierdoor kan direct het oornummer met het gewicht worden geregistreerd. Eventuele opmerkingen kunnen ook direct worden toegevoegd.

In de praktijk komen de dieren aan op de verzamelplaats en gaan vervolgens één voor één op de weegschaal. Het oornummer van het dier wordt gescand en het gewicht wordt automatisch opgehaald van de weegschaal. Vervolgens kan een aanvullende registratie worden gedaan. Het is mogelijk om de diernummers te controleren bij het RVO en het is mogelijk om opmerkingen te plaatsen bij het dier (bijvoorbeeld haarkleur etc.). 

 weegschaal

Met de combinatie wegen en registreren van BRIGHT heeft u het prima voor elkaar. U kunt nu uw prijzen en selectie doen op basis van het gewicht. Daarnaast is er meer informatie over het dier beschikbaar wat u als service door kunt sturen naar uw relaties. Het is namelijk mogelijk om deze gegevens te exporteren, ook kunt u de informatie afdrukken op een rapport.

Heeft u meer vragen over het Weeg systeem voor kalveren? Bel dan met 013 5004 6004. 

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright