BRIGHT KAL-Direct APP

De applicatie BRIGHT-Direct is met name ontwikkeld voor gebruikers die onderweg of in de stal direct gegevens willen wijzigen van een dier, denk hierbij aan gewicht, bedrag, productiedoel en opmerkingen.

Doordat de applicatie is gekoppeld aan de database van het BRIGHT I&R programma, worden actuele gegevens weergegeven in de applicatie.Op het moment dat u gegevens wilt aanpassen van het dier, dan zal dit dus ook direct in de database gewijzigd worden. Voordeel hiervan is dat bijvoorbeeld op kantoor per handelaar de gewenst rapporten/overzichten kunnen worden aangemaakt zonder dat u eerst nog alles op de computer moet wijzigen en/of invoeren. Ook heeft u zo altijd de actuele gegevens tot uw beschikking wanner u onderweg bent.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright