BRIGHT KAL-Transport App

BRIGHT-Transport is de offline applicatie die BRIGHT-Software ontwikkeld heeft voor al het transport van uw dieren. Met deze applicatie kunt u het transport van uw vee gaan registreren, daarnaast sluit BRIGHT-Transport volledig aan op het kalfvolgsysteem (KVS). Het aanmaken van een rit en het registreren is via eenvoudige stappen uit te voeren. 


Bij het aanmaken van een rit dienen eenmalig de gegevens van gebruiker ingevoerd te worden. Nadat een rit is aangemaakt kunnen dieren worden gescand of handmatig worden ingevoerd. Na het registreren van het dier zal er een diercontrole uitgevoerd worden bij het RVO, gegevens als geslacht en leeftijd worden hierbij automatisch opgehaald. Indien u een rit voor het KVS rijdt, dient aangegeven te worden of het dier transport waardig is. Nadat alle dieren zijn ingevoerd en de rit compleet is, wordt de rit bij het KVS gemeld en kan de verzamelplaats deze gegevens ophalen. Wat de Transport applicatie ook biedt is het registreren van overige dier details, namelijk gewicht, productiedoel en eventueel een prijs. Verder kunt u ook uw runderen registreren en een VKI controle uitvoeren onderweg. 

                                                                                                  TC56 incl. BS-Trans app.png

                                                                  

Naast het registreren is het ook mogelijk om een vervoersdocument aan te maken. Deze kunt u onderweg tonen indien nodig of aan het einde van een rit versturen via de mail of u kunt het document downloaden, zo voorkomt u dubbel werk.  

BRIGHT-Transport is te gebruiken in combinatie met een scanner en werkt ook prima op uw smartphone. Daarnaast kunt u de applicatie koppelen aan het BRIGHT-Factuur en/of BRIGHT-IenR programma. 

 

 

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright