NIEUWS

Sanitrace

Tot voor kort was het  alleen mogelijk om vanuit het BRIGHT-Portaal te synchroniseren met het RVO, voor Nederlandse bedrijven. Vanaf nu is het ook mogelijk om te synchroniseren met Sanitrace, en daarmee is het gezondheidsprogramma in het BRIGHT-Portaal ook geschikt voor een Belgische administratie.

Met het gezondheidsregistratie programma kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw gehele administratie bijhouden en inzien. Door middel van automatisch synchroniseren kunt u, uw hele stallijst ophalen bij Sanitrace. Vervolgens door te communiceren met een PDA komen alle dieren in uw PDA te staan waardoor uw vervolgens behandelingen kunt registreren.

Indien u meer informatie wilt over het synchroniseren met Sanitrace, of het gezondheidsregistratie programma in het BRIGHT-Portaal, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk of kijk op de onderstaande link.


Kalfvolgsysteem

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright