BRIGHT I&R Readers

In combinatie met het BRIGHT I&R Schaap/Geit pakket op de pc, is het mogelijk om te werken met een RFID reader. BRIGHT heeft software ontwikkeld voor deze readers zodat u RFID oormerken kunt scannen. 

BRIGHT levert verschillende soorten readers. Klik hieronder voor een korte beschrijving.

» Biocontrol HHR

» Biocontrol HHR

De Biocontrol HHR reader scant de elektronische RFID oormerken van schapen en geiten. De reader is robuust en zeer geschikt voor een stalomgeving.

Kenmerken:
- Groepen aanmaken
- Printen scanlijst op printer, via kabel of Bluetooth
- Communicatie met PC
- In meerdere talen leverbaar

» PSION WAP 4

» PSION WAP 4

De PSION WAP 4 is uniek in zijn soort omdat deze kan worden uitgerust met een barcode scanner als RFID reader. I.c.m. de software van BRIGHT kunt u de oormerken van runderen en schapen/geiten scannen.

Kenmerken:
- Sitara™ AM37x ARM Cortex™ A8 1GH Processor
- Windows Mobile 6.5
- 2D imager scanner
- RFID module
- Bluetooth en Wlan
- Telefoonkaart optioneel (online communicatie onderweg)
- Aanvullende producten zoals cradle, etc. beschikbaar

Met de BRIGHT I&R Readers kunt u op eenvoudige wijze uw diernummers registreren en beheren. De HHR is zeer geschikt voor de basisfunctie: het scannen van oormerken en deze op een lijstje uitprinten. Voor de PSION WAP 4 geldt dat u extra informatie zoals UBN, prijs, klasse, opmerking, etc. kunt registreren. U kunt zelf instellen wat u wilt vastleggen in een profiel.

De PSION WAP 4 heeft ook de optie voor mobiel internet via een telefoonkaart. Dit geeft u namelijk de mogelijkheid om onderweg gegevens op te vragen bij het RVO, zoals een controle of het dier een geboortemelding heeft. Nieuwe opties zijn volop in ontwikkeling. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 

De software van BRIGHT voor op de reader is eenvoudig in gebruik, zelf instelbaar en kan communiceren met de pc. Op die manier heeft u zelf de controle over de registratie.
BRIGHT levert enkel handhelds i.c.m. eigen software. Overige hardware zoals pc’s en printers wordt door ons niet geleverd. Wij kunnen u wel adviseren in de aanschaf hiervan.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright