BRIGHT Handheld software

Naast software voor op uw pc of online in de cloud, heeft BRIGHT speciale applicaties ontwikkeld voor mobiele apparaten. Het gaat om software op apparaten die u in uw hand kunt houden, vandaar de naam handhelds. U moet hierbij denken aan een smartphone, tablet, barcode scanner of RFID reader.

Als u BRIGHT vanaf de handheld opent, heeft u een applicatie waar u diergegevens mee kunt registreren. Als het gaat om een applicatie voor een scanner, dan ziet u de gescande gegevens in de BRIGHT toepassing. Bij de meeste handheld applicaties kunt u deze gegevens direct bewerken. U kunt bijvoorbeeld een prijs of opmerking toevoegen, of u kunt een hoknummer van dier registreren. De specificaties per toepassing kunt u lezen door via het linkermenu door te klikken.

De gegevens die u registreert op een handheld moeten vaak verwerkt worden. Daarom is het mogelijk om vanuit de BRIGHT toepassing de gegevens te communiceren met de pc. U kunt dan de diernummers verder beheren op uw pc. Daarnaast kunnen de meeste handhelds gekoppeld worden aan een mobiele printer. Als u onderweg bent, kunt u van uw registratie direct een lijst uitprinten.

De ontwikkeling van de handheldsoftware gaat de laatste jaren ontzettend snel. BRIGHT is flexibel in het maken van mobiele toepassingen, passend bij verschillende werkwijzen. Heeft u een idee hoe u uw werk sneller kunt doen? Aarzel dan niet om te bellen voor de mogelijkheden

 

BRIGHT levert enkel handhelds i.c.m. eigen software. Overige hardware zoals pc’s en printers wordt door ons niet geleverd. Wij kunnen u wel adviseren in de aanschaf hiervan.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright