BRIGHT Online software

Software die niet draait op uw pc maar online in de cloud. U heeft hier vast al wel eens van gehoord. De ontwikkelingen om software beschikbaar te stellen via een centrale server gaan snel en BRIGHT-Software biedt dit al verschillende jaren aan via het BRIGHT Portaal.

BRIGHT zorgt ervoor dat uw software beschikbaar is via een BRIGHT server. U hoeft dan alleen maar via het internet in te loggen. De voordelen zijn dat u overal kunt werken en als u een nieuwe pc koopt, hoeft u niets te doen om met BRIGHT te blijven werken. U logt gewoon op de andere pc opnieuw in. Daarnaast worden updates automatisch voor u verzorgd.

Wanneer meerdere gebruikers een administratie bijhouden op het BRIGHT Portaal, geeft dat als grootste voordeel dat gegevens makkelijk uit te wisselen zijn. Gegevens kunnen direct opgehaald en doorgestuurd worden. Daarnaast kunnen de gebruikers ook met elkaar communiceren middels de Berichten module. Op die manier wordt samenwerken nog gemakkelijker.

De ontwikkeling van het portaal loopt volop! In het menu aan de linkerkant kunt meer lezen over het BKI (Begeleiding Kalveren Informatie) systeem, Slachtinfo en de Voerbestel module van het BRIGHT Portaal.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright