BRIGHT PC software

BRIGHT maakt programma’s die u installeert op uw computer of server. De pc programma's zijn toegespitst op administraties van leveranciers en afnemers in de de agrarische sector. Zie voor meer informatie het linkermenu.

Onze pc pakketten zijn volledig geïntegreerd. Er is in grote mate uitwisseling mogelijk met andere toepassingen. Zo kunt u melden bij het RVO, diernummers exporteren naar Excel, facturen direct per e-mail versturen via ons portaal, betaalbestanden aanmaken, enzovoort. Ook de koppeling tussen BRIGHT pakketten is mogelijk. U kunt bijvoorbeeld diernummers doorzetten van het I&R naar het Factuur programma zodat u aan- of verkoop direct kunt factureren.

De software pakketten voor op uw pc zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat u een basispakket aanschaft en deze uit kunt breiden met verschillende functies. U begint bijvoorbeeld met het facturatieprogramma. Na enige tijd geeft u aan dat u facturen ook direct wilt kunnen e-mailen. U kunt dan eenvoudig de module ‘E-mail via het portaal’ toevoegen aan uw licentie.

Aan de linkerkant in het menu vindt u onze pc pakketten, maar... er is meer! Een gedeelte vindt u terug bij het maatwerk, maar mocht u een wens hebben waar u geen software toepassing voor kunt vinden: neem dan altijd contact op. Meestal kunnen wij u toch helpen!

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright