BRIGHT Mijnvee.nl

De online applicatie 'mijnvee.nl' is online software welke u zowel op de pc als smartphone (met internetverbinding) kunt gebruiken. De software is gemaakt voor de registratie van veetransport.

Via 'mijnvee.nl' kunt u inloggen en direct een transportregistratie aanmaken. Op het moment dat u de dieren laadt, kunt u de diernummers hier noteren. Met de aanvullende gegevens zoals datum, tijd, kenteken en bestemming heeft u een online transportlijst waarmee u aan de registratieplicht voldoet.

Het voordeel dat u heeft met het direct registreren is dat u de oornummers later ook kunt gebruiken om te factureren. U kunt deze gegevens ook uitprinten of in een Excel overzicht zetten om bijvoorbeeld door te sturen.

De functionaliteiten van 'mijnvee.nl' zijn nog verder uit te breiden en zullen in de toekomst dichter tegen het portaal aan liggen. Zo zouden diergegevens ook door te sturen zijn naar het verzamelcentrum bijvoorbeeld. Dit is volop in ontwikkeling.

Heeft u interesse in het gebruik van een online dierregistratie? Maak dan nu een gratis account aan!

 

Maak een account aan

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright