Over BRIGHT

BRIGHT Software B.V. ontwikkelt bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in toepassingen voor de agrarische sector. Met onze software en diensten kunnen we onze klanten een oplossing bieden die aansluit bij de dagelijkse praktijk

Onze klanten begeven zich grotendeels toeleveranciers en afnemers binnen de agrarische sector. Hierbij moet u denken aan onder andere veehandelaren, mengvoerbedrijven, mesterijen en slachterijen. Door de snel veranderende omgeving is automatisering voor agrarische ondernemers onmisbaar. BRIGHT is de geschikte partner voor een passende oplossing! 

BRIGHT biedt een breed spectrum aan software voor pc's, handhelds en online. Onder andere voor de identificatie en registratie van diergegevens, orders en facturatie, mobiele toepassingen met scanners of pda’s en cloudoplossingen voor het uitwisselen bedrijfsketeninformatie. Daarnaast zij we sterk in het ontwikkelen van maatwerk toegespitst op uw bedrijfsproces.

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een nauwe betrokkenheid met de praktijk. Al onze software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Met een professioneel team zijn we in staat om flexibel en klantgericht te werken. Daarnaast volgen we ontwikkelingen in de sector en passen we actief onze software aan waar dat nodig is. Als klant van BRIGHT kunt u verwachten dat u altijd eerlijk en snel geholpen wordt.

UITGELICHT

 • Kalfvolgsysteem

  Kalfvolgsysteem

  Vanaf 1 januari 2018 zal het kalfvolgsysteem van start gaan. De BRIGHT-Transport en MijnVee applicatie kunnen u hierbij helpen om het registreren gemakkelijker te maken.

  Lees verder

 • Gezondheidsregistratie

  Gezondheidsregistratie

  Via het BRIGHT Portaal kunt u nu ook de Gezondheidsregistratie doen. U kunt inloggen met uw pc op Internet en communiceren met een mobiel apparaat

  Lees verder

 • BRIGHT-Software

 • Onderweg direct toegang

  Onderweg direct toegang

  Onderweg kunt u via een App de gegevens van uw centrale BRIGHT applicatie inzien .


  Lees verder

  Contact »

  BRIGHT Software B.V.
  Bukkumweg 24F
  5081 CT Hilvarenbeek
  T. +31 (0)13 504 6004
  F. +31 (0)13 504 6005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

  supportbuttonbright dierstatusbright